Jak se žije hráčům singleplayerovek?

Dotazník není správně vyplněn, opravte prosím chyby.Přejít na chybu
ÚVODNÍ STRANA

Vítám Vás u dotazníku na téma "Životní spokojenost a hraní singleplayer digitálních her v mladé dospělosti". Tento dotazník byl vytvořen v rámci bakalářské práce stejného tématu. Jmenuji se Daniel Ochman a studuji bakalářský obor psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci.

Cílem výzkumu je zjistit úroveň životní spokojenosti u hráčů singleplayer digitálních her v České republice. Z Vaší účasti na výzkumu sice neplynou žádné hmotné odměny, ale můžete pomoct posunout poznání o hraní digitálních her v Česku. Ačkoli je toto téma velmi zkoumáno v zahraničí, v naší zemi mu není věnována taková pozornost. Vaše účast na výzkumu by tedy mohla prohloubit znalosti této oblasti. Data získaná tímto dotazníkem budou využita pro výzkumné účely a budou určena k popisu a zmapování životní spokojenosti u hráčů.

Dotazník je zcela anonymní a dobrovolný a od jeho vyplňování můžete kdykoli odstoupit.

Dotazník je určen pro lidi ve věku 20-35 let, pokud jste mladší nebo starší tohoto věku, dotazník prosím nevyplňujte.

Tento dotazník je primárně určen pro hráče singleplayer her, není však určen pouze pro ně, ale i pro hráče multiplayer her a pro lidi, kteří hry nehrají vůbec. Pokud tedy singleplayer hry nehrajete anebo nehrajete digitální hry vůbec, dotazník i přes to prosím vyplňte.  Vaše data mohou být velmi cenná v tomto výzkumu.

Vyplnění dotazníku by mělo trvat zhruba 7 minut.

Dotazníková baterie je složena ze čtyř částí: Informovaný souhlas, Socio-demografická část, Dotazník videoherních návyků, Škála spokojenosti se životem (SWLS) a Test hráčské poruchy (GDT).

Dotazník není testem, prosím Vás tedy, abyste odpovídali podle pravdy. Odpovězte prosím na všechny otázky, žádnou nevynechávejte, pokud u ní není uvedeno jinak. Rovněž máte možnost kdykoliv vyplňování zanechat.

V případě potřeby či dotazů mě můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu.
E-mail: ochmda00@upol.cz

Katedra Psychologie Univerzity Palackého v Olomouci
Vodární 601, 779 00

Předem Vám děkuji za ochotu účastnit se ve výzkumu.